Username *
Password *
Remember Me

Koliko boja je previše? Može li se kombinirati više motiva plus mega nakit, a pritom i dalje biti stylish? Gdje je granica pretjerivanja? Ova i slična pitanja postavljamo si u posljednje vrijeme kad nam trendovi nalažu da budemo originalni i svoji i da pritom koristimo brdo uzoraka.

hunt8

Je li to izazov ili naprosto kaotični karakter mode koji se posljednjih godina ističe na sve strane… ovim temama poigrali su se u novom broju američkog magazina Elle gdje lijepa Martha Hunt isprobava odjednom brojne motive, nudeći jednu kreativnu igru i eklektične kombinacije. Fotografiju je radila Yelena Yemchuk (2b Management), styling je lijepo osmislila Lori Goldstein, kombinirajući kreacije s potpisom Celine, Christopher Kane, Valentino… To su samo neke od modnih kuća koji uzorke koriste majstorski, a slične ćemo stvari uglavnom naći i u brojnim drugim dućanima. Na vama je da birate - ovo su samo prijedlozi i opcije, to nisu modni zakoni i ako se ne osjećate dobro u svom tom šarenilu, ono neće ispuniti svoju ulogu.

HUNT1hunt2hunt3hunt4hunt5hunt6hunt7

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.