Username *
Password *
Remember Me

Ok, nosimo je oko vrata na sto načina. I kao Erikah Badu.

A sada su nam Sonia Rykiel i Marc Jacobs predložili maramu vezanu u mašnu, na samom vrhu glave. Malo podsjeća na neku retro tetu čistačicu ali baš izgleda cool. Ma tko bi rekao da se takva zavrzlama na glavi može nositi i uz sako.

Zato dizajnerski um ima računicu i zna zbrojiti detalje od kojih boli glava. Pa stavimo maramu da nam bude bolje. Tome dizajneri, sva sreća, i služe: da nam pokažu nešto za što mislimo da je neizvedivo, nemoguće skombinirati ili – previše. Da nam pokažu da možemo korak dalje, da nas izazovu na stilistički dvoboj.

Recept: jedna cijela kockasta marama po mogućnosti s uzorkom. Pomalo razbarušena kosa svezana u kvazi-pundžu, šiške koje strše ili ne, dojam kao da se složilo sve na brzaka. A dolje: od traperica, preko haljine, preko košulje do sakoa i kaubojskih čizama prozirnog vrha.

Krajnje neozbiljna je kad je svežete iznad čela, u veliku mašnu, a krajnje pristojna kad je siva, uredno složena u traku, i kad joj vrhovi tek sramežljivo proviruju iz kose. Nerijetko – krajnje neodoljiva.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location