Username *
Password *
Remember Me

Već dulje vrijeme garderoba za jači spol kombinira krojeve odijela i raznih casual formi: za ovo proljeće taj se trend očituje kroz brojne divne nijanse plave i zelene, te kroz sakoe, udobne hlače i tanke jakne. Smart dressing primjeren je ne samo u privatnim, već i u poslovnim momentima, čime se muška garderoba pretvorila u obilje udobne odjeće, ponekad pod utjecajem trendova koji nalažu izuzetno napredne i tehnološki otporne tkanine.

Strel SS14 Prem Dyenamic

Donosimo vam presjek proljetnih stilova izuzetno popularnih modnih kuća: Joop!, Canali & Strellson, čije kolekcije možete naći u dućanu Heraldi for men, u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici. Moderan yuppie tamo će naći prave stvari za sebe, a ponudom će se oduševiti i klasičan dandy frajer. Ako su mu dosadili sakoi, izabrat će vestu ozbiljnijeg kroja, s kragnom, a može kombinirati i jednostavne hlače s jaknama koje pristaju i uz košulju i kravatu. Kako je muška modna ponuda općenito oskudnija, ovi brendovi koji ne samo da nude kvalitetu, već i uglađeni stil, već su postale nezaobilazna adresa svakog dinamičnog muškarca koji se dobrog izgleda ne odriče i tijekom vikenda.

Strel SS14 SPW BianchiAPRIL CANALI single GUIDE-1JOOP Kampagne SS14 A4 casual men dJOOP Kampagne SS14 A4 men dStrel SS14 SPWJOOP Kampagne SS14 A4 shoes men

JOOP Kampagne SS14 A4 sunglasses men

JOOP Kampagne SS14 bagMARCH CANALI single GUIDE-1strellson ss14 sport posStrel SS14 Premium 2-1 A3Strel SS14 Prem 210x275Strel SS14 Prem A4

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.