Username *
Password *
Remember Me

Proljetna moda nije samo u znaku cvjetnih motiva - ljubitelji obojenih ploha opet dolaze na svoje, jer je slojevita ležernost dobila novu dozu pigmenta. Tu su, osim color-block varijanti, i jaki grafizmi, ponekad oštri kroz korištenje crne i bijele, a ponekad veseli u brojnim nijansama.

 

chloe resort 2014 24
Chloe resort


Ove smjernice vrijede za sve stilove - bez obzira kakav je vaš osobni modni izričaj, boje su uvijek dobrodošle, baš kao i kombinacija crne i bijele. Najklasičnija formula je bijela košulja i crna suknja ili hlače, no ako vam je to previše poslovno, uvijek postoje marame, šalovi ili prsluci u bojama koji razbijaju monotoniju.

chanel resort 2014 42 cr
Chanel resort


No, tu su još i brojne zanimljive varijante: ako bijela košulja glumi tuniku, a crna suknja ima transparentne detalje, ovaj stil dobiva na razigranosti. S druge strane, jednostavne komade u jarkim bojama uvijek možete kombinirati međusobno, na primjer crvene hlače, plavu vestu i žuti šal. Dakako, ova se formula lakše provodi čim je toplije, te imamo na sebi manje slojeva, jer inače moramo uračunati  i boju kaputa…

burberry ss 2014 london - 2
Burberry

 Ove su zime dosta popularni postali kaputi u pastelno ružičastoj  ili crvenim nijansama, koje nije tako lako kombinirati s drugim bojama, no ako je ostatak kombinacije crni ili bijeli, stvar postaje jednostavnija. Modni su dodaci u boji bili i ostali element stilske pozitive, jer kombinaciju čine zanimljivijom, pristupačnijom. Jarko crvena torba ili ultra plave cipele uvijek su dobar partner u izgradnji stila, baš kao i šal u bojama koje laskaju vašem tonu lica, očiju, kose… Pogledajte u našoj bogatoj galeriji kako i što predlažu vodeće modne kuće za nadolazeću sezonu.

 

carven ss 2014 67
Carven

akris cruise 20143
Akris

alexander mcqueen ss 2014 110 cr
Alexander McQueen

alexander mcqueen ss 2014 22
Alexander McQueen

carven ss 2014 41
Carven

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location