Username *
Password *
Remember Me

Traper je, kako bi se pripremio za novu sezonu, proputovao kroz brojne dekade i trendove - jednostavan je kao u devedesetima, pa je malo uništen kao u sedamdesetima, pa je skinny poput tajica iz osamdesetih... No, vječno je mlad, jer legendarni denim koji u svijetu mode naprosto nema konkurenciju zapravo svake sezone reciklira sam sebe i dolazi nam svjež, spreman na nove modne izazove.

BARBARA2

Dizajneri ga uvijek prihvaćaju kad žele naglasiti casual aspekt vlastitih kreacija, no opet se trude tko će ga inventivnije i možda skladnije upotrijebiti. No, kakav god došao i izašao iz modnih radionica, traper je uvijek energičan, ima jednu posebnu vibru. A kako će traper izgledati sljedeće proljeće pokazuje nam na ovim fotografijama lijepa manekenka Barbara Palvin u lookbooku za talijansku modnu kuću Twin Set. Traper se kombinira, sugeriraju dizajneri, sa čipkom u pastelnim nijansama, te šljokicama i ostalim aplikacijama. Dolazi u raznim varijantama od vrućih hlačica do jakne i tunike. Ove sezone posebno voli jedan trend - onaj motoristički.

BARBARA1BARBARA3BARBARA4BARBARA5BARBARA6BARBARA7BARBARA11BARBARA12BARBARA22BARBARA44BARBARA55

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.