Username *
Password *
Remember Me

Vrijeme je da provjerimo ključne komade slavnih dizajnera za ovu zimu, pod jednim uvjetom: da su crni. Autori su se okrenuli vječnoj tami, no tamo nije nimalo dosadno. Poigrali su se, nude crnu u raznim varijantama, od svile do kože i krzna, znaju da ne mogu pogriješiti. Crna je kao prazan list papira - na njoj može biti svašta ili ništa, stilski gledano.

sonia rykiel fall2013 22
Sonia Rykiel


Neki je vole ukrasiti kristalima kako bi ušla u novu modnu dimenziju, a neki je ostavljaju neka govori za sebe. Crni kaputi, kao najčešći odjevni predmet sezone, svakako može biti razigran, naročito ako je krojen dijagonalno ili pak dolazi u kombinaciji s ultra-modernim umjetnim krznom. Koža je posebno zanimljiva priča, istovremeno rokerska i elegantna.

Od crne kože nam se sada nude brojni divni komadi poput bolera, haljina, jakni i sakoa. Crne kožne hlače ne silaze s liste najpopularnijih odjevnih predmeta, te fantastično izgledaju u kombinaciji s vunenim vestama i košuljama. Crne komade također možete ukrašavati po želji, uz njih nositi razne statement ogrlice i narukvice, ali i visoke štikle u bojama, kako biste razbili monotoniju. No, divna je i po pravilima minimalizma, jer ona nema konkurencije i uvijek je moderna.

 

balenciaga fall2013 1

Balenciaga

 

celine prefall2013 51 cr

Celine

 

elie saab fall2013 58

Elie Saab

 

emilio pucci prefall2013 9 cr
Pucci

 

gucci fall2013 39

Gucci

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location