Username *
Password *
Remember Me

Jedna je to od onih zanimljivijih kombinacija boja - uvijek privlače pažnju, nezaobilazno su atraktivne i mogu se nositi kroz mnogo trendova. Svake sezone crvena i ružičasta, kao i njihova dobra prijateljica narančasta, pojavljuju se na brojnim modnim dodacima i odjevnim predmetima, kao ugledne zastupnice romantičnog i ženstvenog stila.

RED3

Kad dolaze u varijanti sakoa i drugih strogih linija, svakako omekšavaju stil, a kad su na laganim haljinama i košuljama, podsjećaju na sedamdesete i osamdesete. U kombinaciji odlično izgledaju kad su jednake jačine, ali i kad nisu: pastelna ružičasta izvrsno nadopunjava jarko crvene cipele ili torbicu. Ovoj su se stilskoj priči posvetili i u novom broju magazina Telva. Stilistica Julia Martinez osmislila je kombinacije koje dokazuju da ružičasta, crvena i narančasta tvore jedan poseban stilski svijet u kojemu su dozvoljene mnoge modne egzibicije. Divne sunčane fotografije napravio je Richard Ramos: na njima sočne boje nosi model Blanca. Frizure je radio Manu Fernández, a make-up José Belmonte.

RED2

Kad je riječ o jakim bojama, najpopularniji su modni dodaci, jer uvijek energično nadograde svaku kombinaciju, no ove su se sezone u vrh popularnosti probili i gornji komadi, poput ružičastih kaputa i jakni. Pa u dućanima možemo vidjeti nježno roze kapute i crvene sakoe. Priča tek počinje - s približavanjem proljeća boje su u našim ormarima sve prisutnije, baš kao i u brojnim prijedlozima stilista diljem svijeta.

RED1RED4RED6RED7RED8RED11