Username *
Password *
Remember Me

Moda je putovanje, često nas vodi u divne dekade, vječnu ženstvenost ili čak neki sanjivi moment, gotovo opipljiv kroz fine teksture, puderaste nijanse i kristalni sjaj... Ova priča otkrivena je u novom, predivnom editorijalu u kojemu glavnu ulogu ima romantičan lik slavne mađarske manekenke Eniko Mihalik.

eniko4

 
Ona je savršeno izabran model za ovu priču: Eniko, sa svojom raskuštranom kosom i blijedom tenom idealan je adut novog editorijala za turski Vogue, gdje vidimo putovanje u vintage emocije, doba ženstvenosti i sjete. Atmosfera je divno magličasta, kao da je sve to neki san koji je usanjao fotografski dvojac Sofia Sanchez and Mauro Mongiello. Kreacije potpisuju predstavnici romantičnih formula: Gucci, Givenchy, Marc Jacobs, Fendi, Carolina Herrera, Saint Laurent, Vionnet... Make-up je zasluga Ozzy Salvatierre, a frizure Kenne, za Art Departement.

eniko1eniko2eniko3eniko5eniko11eniko12eniko13 creniko22eniko23

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.