Username *
Password *
Remember Me

Filmovi i moda usko su povezani: nebrojeno puta se dogodilo da s nekim filmovima na ulicu se spuste i trendovi iz istih, a sljedeće godine ova sudbina piše se i novom očekivanom hitu "American hustle", čiju režiju potpisuje David O. Russel. U njemu glume same super - zvijezde: Jennifer Lawrence, Amy Adams, Bradley Cooper, Christian Bale i Jeremy Renner su ekipa iz snova, s Baleom na čelu koji utjelovljuje Irvinga Rosenfelda, varalicu iz sedamdesetih.

 

AmericaHustle-JenniferLawrence.13


Irving je bio briljantan muljator u čemu mu je pomagala njegova ljubavnica: Sydney Prosser glumi Amy Adams, čiji izgled savršeno odgovara sedamdesetima, te koja uvijek izgleda nekako - retro. Ona nosi glamurozne i blještave seksi toalete, baš kao i kolegica Jennifer koja se snašla u liku lijepe Irvingove supruge. Kostimi su po mjeri sedamdesetih, a kostimograf Michael Wilkinsom osmislio ih je u skladu s dramatičnom atmosferom – duboki dekoltei, uski krojevi i  super štikle.

No, tu je još jedan moment, kosa i make-up također su odlično pogođeni, naročito frizure koje će zasigurno na tapetu vratiti sitne kovrče, ali i visoke, šlampave pundže s velikim valovima iznad čela. Disko groznica iz sedamdesetih nalagala je raskošne i duge kose, što će, bez sumnje, biti i jedan od hitova sljedeće godine. Ovakvi filmovi zahvalni su za trendove jer nude atraktivne stvari iz retro epohe čiji je stil i dan danas jedan od nezamjenjivih!

"American hustle" u naša kina stiže krajem siječnja.

american-hustle-img01

america-hustle-poster-bradley-cooper

AMYamerican-hustle-rennerjpg-e9524d 960woriginal

 

Komentari (1)

  1. nail crazy

lako za ženske frizure, ali muške su za umrijeti... od smijeha
meni recimo jennifer izgleda skroz retro, ali uvijek

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.