Username *
Password *
Remember Me

Filmovi i moda usko su povezani: nebrojeno puta se dogodilo da s nekim filmovima na ulicu se spuste i trendovi iz istih, a sljedeće godine ova sudbina piše se i novom očekivanom hitu "American hustle", čiju režiju potpisuje David O. Russel. U njemu glume same super - zvijezde: Jennifer Lawrence, Amy Adams, Bradley Cooper, Christian Bale i Jeremy Renner su ekipa iz snova, s Baleom na čelu koji utjelovljuje Irvinga Rosenfelda, varalicu iz sedamdesetih.

 

AmericaHustle-JenniferLawrence.13


Irving je bio briljantan muljator u čemu mu je pomagala njegova ljubavnica: Sydney Prosser glumi Amy Adams, čiji izgled savršeno odgovara sedamdesetima, te koja uvijek izgleda nekako - retro. Ona nosi glamurozne i blještave seksi toalete, baš kao i kolegica Jennifer koja se snašla u liku lijepe Irvingove supruge. Kostimi su po mjeri sedamdesetih, a kostimograf Michael Wilkinsom osmislio ih je u skladu s dramatičnom atmosferom – duboki dekoltei, uski krojevi i  super štikle.

No, tu je još jedan moment, kosa i make-up također su odlično pogođeni, naročito frizure koje će zasigurno na tapetu vratiti sitne kovrče, ali i visoke, šlampave pundže s velikim valovima iznad čela. Disko groznica iz sedamdesetih nalagala je raskošne i duge kose, što će, bez sumnje, biti i jedan od hitova sljedeće godine. Ovakvi filmovi zahvalni su za trendove jer nude atraktivne stvari iz retro epohe čiji je stil i dan danas jedan od nezamjenjivih!

"American hustle" u naša kina stiže krajem siječnja.

american-hustle-img01

america-hustle-poster-bradley-cooper

AMYamerican-hustle-rennerjpg-e9524d 960woriginal