Kakav je ItGirl stil ove sezone?

  U znaku eklektičnih komada odjeće, inovativnih kombinacija, unikatnog nakita, crvenog ruža i zabavnih manikura. Svijet je lopta šarena, a stil je zabavno pigmentiran zajedno s njime! Svaka ItGirl zna da joj dobra narukvica može podići i najobičniju kombinaciju, te da crveni ruž grije i srce, a ne samo usne. Ujedno, svaka ItGirl zna da da se osobni stil konstantno razvija, otvorena je za nove stvari, te da se ponekad baš treba ukrasiti ženstvenim i romantičnim tkaninama kao što su čipka ili til. Naročito u prosincu kad ništa nije previše i kad imamo pregršt prigoda u kojima možemo zabljesnuti!

   

  barbara HM itgirl.hr 2
  Barbara Repe odnedavno se bavi onime što joj odlično ide - stylingom za modne editorijale!

   

  ItGirl stil prezentirale su i utjelovile, ali i sudjelovale u njegovom stvaranju, blogerice Barbara Repe, Maruša Plenković, a.k.a. Beauty Blogette, Žana Žalac a.k.a. Nail Crazy 69, te dizajnerica hit nakita Nott.Jewellz, kreativna Silvija Talan.

   

  barbara HM itgirl.hr


  Barbara je za ItGirl.hr osmislila modnu kombinaciju Isabel Marant pour H&M komada i svojih osobnih stvari, te prezentirala zanimljiv stil koji uključuje komade s Hrelića, kao i ostale high-street brendove. - Kombinirala sam komade na nešto drugačiji način, odnosno prilagodila ih svom stilu i uklopila u pomalo eklektičan styling. Budući da sam velik pobornik vintage odjeće, te odjeće iskopane po buvljacima, odlučila sam poigrati se zanimljivim teksturama i uzorcima - otkrila je Barbara. Njezina snaga je u tome što ima oko za posebne detalje, zna kombinirati i uvijek osmisli nešto zanimljivo. Kad kući s Hrelića dođe s tri suknje za deset kuna, a jedna od njih je od prave kože, ne samo da joj je ispunjen dan, već i tjedan!

  itgirl lancome beauty blogetteBeauty Blogette


  Beauty Blogette umjetničko je ime jedne od naših najboljih beauty blogerica: Maruša Plenković poznata je po talentu za otkrivanje divnih sočnih nijansi ruževa i sjajila, a ekskluzivno za zimski ItGirl look svoje je usne odjenula u predivnu teksturu tekućih ruževa Lancôme L'Absolu Velours.

   

  itgirl lancome beauty blogette3Lancôme L'Absolu Velours

  Meke teksture s aplikatorom poput sjajila, ovaj je beauty proizvod istinski predvodnik luksuzne make-up kozmetike i idealan je za sive zimske dane kojima treba doza energije. - Na očima su u glavnoj ulozi: sivo sjenilo, crni tuš te istaknute trepavice. Lice je probuđeno daškom koraljnog rumenila, a sva je pozornost usmjerena na usne. Ove jeseni ItGirls nose elegantne, a istovremeno odvažne, crveno-ljubičaste nijanse - istaknula je Maruša.  

    itgirl lancome beauty blogette2

   


  ItGirls vole i zanimljive manikure, naročito za večernje izlaske. Zato nam se u ovoj stilskoj priči pridružila Žana Žalac, slavna hrvatska nail-blogerica koja objavljuje na blogu Nail Crazy 69 i neprestano oduševljava inovativnim crtežima na noktima. S lakovima za nokte L'Oreal, Maybelline i Essie osmislila je predivne i jednostavne manikure koje ćete lako napraviti kod kuće, te se kreativno izraziti bez previše muke.

   

  nail crazy itgirl.hr loreal.5

   

  Ako vam je dosadila jednobojna ploča nokta, Žana ima prijedloge koji će vas oduševiti. - Nokte možete istočkati, nacrtati im prugice ili jednostavno kombinirati dvije boje laka na svakom noktu. Predlažem po dvije pastelne nijanse ili nešto tamnije, ljubičaste i zelene… A tu je i nezaobilazan zlatni lak, uvijek glamurozan i dojmljiv. Čak i ako niste vični nekim egzibicijama, ove prijedloge ćete s lakoćom napraviti dok na primjer gledate neki film ili pijete svoju jutarnju kavicu. Ovakve će manikure gurnuti vaše ruke u prvi plan, što je dodatni bonus za vaš zimski stil - kaže Žana.

   

  nail crazy itgirl.hr loreal.1

  Ljubičasta i ružičasta se vole, a dobro im svoji i legendarni nad-lak L'Oreal Confetti

  nail crazy maybelline itgirl.hr3

   

  ItGirl stil sada ima i svoju narukvicu: Nott.Jewellz za ItGirl.hr. Silvija Talan pri izradi ovog unikatnog komada koristila je vulkanski kamen, staklo, vošteni konac i lanac. Ovakva je narukvica pravi detalj kad trebamo neki komad koji nas može praviti u svim našim kombinacijama, bilo da se radi o dnevnom ili večernjem stilu. Silvija nam je otkrila i kako vidi jednu ItGirl? - Ona je prirodna i nasmijana, iskrena i voli život. Ne robuje trendovima, već sama gradi svoj stil u čemu joj pomažu atraktivni detalji, teksture i modni dodaci - otkrila je Silvija - narukvica je vesela, razigrana i šarmantna, nježnost i krhkost joj daje staklo, a lanac i vukanski kamen čvrstinu, a konačni pečat joj daje ItGirl koja je nosi! - .

   

  silvija3

  ItGirl Silvija i njezina predivna ItGirl narukvica

  itgirl narukvica

  Linkove njihovih It blogova na ItGirl.hr možete naći ovdje:
  ItGirl look Barbara Repe
  ItGirl look Beauty Blogette
  ItGirl look Nail Crazy 69
  ItGirl look Nott.Jewellz