Username *
Password *
Remember Me

Nema bolje prilike za objavu baletnog editorijala: ovih se dana veselimo izvedbi Orašara, ali i planiramo bajkoviti styling dostojan čarobnih kostima. Slažu se s time i u novom broju magazina How to spend it gdje je objavljen sanjarski set fotografija iz objektiva talentiranog fotografa Andrew Yeea (Atelier Management). Modeli Ilva Heitmann, Vasilla Pavlova, Veranika Antsipava, Anastasia Ivanova, Stephanie Hall, Anne Sofie, Alexa Yudina, Regina Krilow, Maria Borges i Ana Buljević nose elegantne oprave koje inspiraciju vuku iz baletnog ansambla: a kreacije potpisuju slavni autori poput Louis Vuitton, Elie Saab Couture i Vivienne Westwood Couture.

 

BALLET1

 

Styling je osmislio kreativni Damien Foxe, a kako bi ova divna priča bila zaokružena do kraja, ideji su se prilagodili vizažist Robert Greene i stilist kose Shlomi Mor. Cijelokupna atmosfera uistinu podsjeća na bajku, no detalji koje vidimo nosivi su i za vrijeme blagdanskih zabava, naročito detalji od tila, korzeti i čipka… Kao i boje: neodoljivo pastelne ružičaste, zlatne, bež i ledeno siva. 

 

BALLET2BALLET3BALLET4BALLET5BALLET6BALLET11BALLET12BALLET13BALLET22

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.