Username *
Password *
Remember Me

Crna je mrak, a tamno plava je njezina sjena. Malo je bljeđa, malo je svjetlija, malo je nježnija. I upravo na taj način naglašava tajanstvenost, mračnost i dubinu crne boje.

One tvore zanimljiv par. U mnogim kombinacijama djeluju neodoljivo i često otkrivaju casual notu. Tamno plava razbija ozbiljnost crne boje, kao da je navodi na igru. Otkriva njezinu svjetliju stranu i čini je malčice neozbiljnom. Čak i kad je riječ o strogim krojevima.

Mnogi tvrde da te dvije boje jednostavno 'ne idu zajedno'. No, činjenica je da se stvari uvijek na neki način mogu složiti, i da to ovisi o mnogo faktora: o onome tko ih i kako nosi, koji je materijal u pitanju, o kojoj se kombinaciji i prigodi radi.

Kako se ono kaže – ne postoji loša pjesma, već samo loša izvedba. Zato su tamno plava i crna u nečijem svijetu uvijek na istoj valnoj duljini. A taj netko - zna.

Foto: prshots, tooklookbook

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.