Username *
Password *
Remember Me

Back? Pa nikad je nismo ni ostavili! Uvijek nam je tu, čuva nam leđa. Ona nikada ne izlazi iz mode, o njoj na taj način ne možemo ni pričati.

Crna, ta tajanstvena i magična, sveopća, zločesta i dobra. Apsolutna. Crnu gledamo kroz krojeve, oblike i dimenzije. Ona može biti senzualna, seksi, ali i totalno čedna, mirna.

Dizajneri je koriste kao podlogu za sve stilove i prigode, a mi kao 'svijetlo na kraju tunela'. Nekad trebamo ono nešto, a nekad je crni komad baš ono što nas čini svojima.

IT komad garderobe vrlo lako će postati onaj crni. Oko njega se mogu ispričati razne priče, ovisno što se nudi i koje je raspoloženje trenutka. Ili bi to trebalo postati. Da, ono nešto ima i crna boja. A najdublja je ona na plišu. Toliko duboka da ponekad 'na prvu' ne vidimo teksturu.

Vrlo je lako igrati se crnom i njezinom površinama, rijetko možemo pretjerati. Naime, kad je sve tamno i najtamnije, oblici imaju glavnu ulogu, mogu se šepuriti više, najviše! Ukrasi djeluju smirenije nego kad su u bojama. Isti je slučaj sa slojevitim stylingom. Sve nešto visi, lijevo, desno, ne vidiš tko, što, gdje… Ali u crnoj se nalazi sklad, ona miri sve elemente i čini ih u redu. Doslovno.

Foto: prshots, tooklookbook

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.