Username *
Password *
Remember Me

Nakon što su prije par godina pidžame izašle iz udobnih kreveta i krenule šetati modnim pistama diljem svijeta, isto su to učinile i papuče koje osim u baršunastim sada dolaze i u kožnim varijantama. Udobnost je postala prioritet, a kako naš život postaje sve užurbaniji, tako nam se i cipele mijenjaju. Sada se na modnom tronu guraju uz štikle, ponosno dokazujući svoju praktičnu stranu.

del torDel Toro

 

Imaju obli vrh, nerijetko su ukrašene aplikacijama i slatkim, gotovo komičnim motivima. U dućanima ih možete naći čak i sa zakovicama, koje im daju malo opasniji izgled, izvana, no iznutra one i dalje imaju udobnost, pa se u mnogim danima prepunima obaveza ispostave kao najbolje rješenje. Slične njima su i mokasine, takozvane penny loafer cipele, retro modeli nastali još u tridesetim godinama prošlog stoljeća kad su ih nosili uglavnom muškarci. Obično su se penny loafer nosile bez čarapa, uvijek napravljene od kože i to je bila i ostala jedna od njihovih prednosti. U jesen ih nosimo na tanašne čarape, a savršene su i za ovo iznenađujuće toplo vrijeme. Možete ih nositi na haljine, sakoe i traperice, daju dojam elegancije i finoće upravo radi minimalističkog oblika i klasične jednostavnosti.

 

Paul Green56280

Paul Green 562,80 kn

 

accessorize 2jpg
Accessorize

 

Boogaloo 64800 kn cr

Boogaloo 648,00 kn (Ivančica)

 

 

del toro 3
Del Toro

 

 

accessorize 5cr

Accessorize

 

del toro 6Louis-Vuitton-Loafer-6

Louis Vuitton

 

Paul Green 62860 cr

Paul Green 628,60 kn (Ivančica)

 

 

Komentari (1)

  1. Ermossa

Del Toro mi se jako svidjaju i ovaj trend mi je bas simpatican jer svakoj zeni treba bar jedan par udobne obuce sto je u danasnje vrijeme, nazalost, tesko pronaci...

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location