Username *
Password *
Remember Me

Obje su bezvremenske modne ikone, a ove jeseni i najveće zvijezde velikih ekrana: novi elegancijom bogati hit filmovi "Diana" (prikazuje se u Cinestaru) i "Grace of Monaco" (dolazi u studenom), o omiljenim princezama Lady Di i Grace Kelly, donose nam i svježu dozu inspiracije u svijetu mode koji obožava retro klasiku. Obje su imale stila i bile iznimno popularne za svojih života, a u novim ekranizacijama glume ih prijateljice i kolegice Naomi Watts i Nicole Kidman.

 

4

Model: Ieva Laguna, foto: Nagi Sakai @ Please! Magazine, kosa: Dennis Gots, make-up: Eric Polito

 

Svijet mode obožava ikone stila, čuva ih poput zlata, te ih diže na pijedestal upravo radi njihove legendarne gracioznosti, a Diana i Grace imale su upravo to. Dok je Grace Kelly nosila klasične kostime i Hermes torbice, po kojoj je jedna dobila i ime, Kelly bag, Diana se u osamdesetima i devedesetima isticala večernjim haljinama, kratkom kosom i stilom koji je ubrzo postao jedan od utjecajnih. Njihov je život bio protokol, kamere su ih voljele, a one su spremno pokazale ono što im je bilo u genima: mirna finoća i ženstvenost, te poseban osobni stil.

 

 

I danas je njihova aura prisutna u svijetu modnih trendova, čija popularnost zapravo nikada ne blijedi… I dok je Grace ikona mode postala još polovicom prošlog stoljeća, Dianin je stil obilježio osamdesete i devedesete. I dan danas puderaste nijanse, kostime, voluminozne udobne kapute, raskošne večernje haljine, blještavi nakit, bisere i zlato – vežemo uz stil princeza koje su svijetu mode podarile uistinu posebnu inspiraciju.

 

 

1

Model: Ieva Laguna, foto: Nagi Sakai @ Please! Magazine, kosa: Dennis Gots, make-up: Eric Polito

238

 

accessorize

Accessorize

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location