Username *
Password *
Remember Me

Kad govorimo o sezonama i trendovima, na prvo se mjesto uglavnom postavljaju modni dodaci kojima najlakše tumačimo prevrtljiv karakter mode, a nakon toga dolaze konkretni krojevi i odjeća. Pa se tako uistinu možemo zaljubiti u neku torbu koja ne samo da nas mora služiti estetikom, već i zadovoljiti određenom količinom prostora. Ok, onaj mikro clutch manji od mobitela nosit ćemo samo u ekstremno glamuroznim situacijama.

 

madame-figaro1

Foto: Matias Indjic @ Madame Figaro

No, svakodnevne situacije naprosto imaju svoje zakone, pa nije slučajno da se posljednjih godina nekako ona srednja veličina torbe postavila kao najvažnija. Naime, prije smo nosili rokovnike koje sada zamjenjuju mobiteli. Koji su pak narasli i postali tableti, sve viđeniji ženski gadget, pa je važno da naša omiljena torba ima smisla i da naš omiljeni tehno komad, koji naravno ima i propisnu futrolu, stane unutra bez gruvanja. I još jedna činjenica je sve uočljivija: torbe prihvaćaju sve više boja. Naime, jednostavnije je imati crnu odjeću i modne dodatke u boji nego obrnuto. Uostalom, torba u boji podići će kombinaciju na jedan viši nivo. Stilski atraktivniji i zanimljiviji.

 

grazia uk11
Foto: Grazia UK

 

Stvarno, dobra torba stvar je potrebe, a kad je već imamo, zašto ne bi bila posebna. Nećemo govoriti o in torbama, jer tu poziciju može za vas osobno imati svaka torba koja vam zadovolji sve kriterije i koja vas oduševi. To je nešto što nosimo cijeli dan, svaki dan. Zašto onda ne bi bila savršena? Baš po mojoj mjeri. Naravno, mnogi imaju doma po desetak komada torbi koje mijenjaju po potrebi. Kako je kombinirati? Ako nosite crno i želite neki odmak od tamnog, izaberite neku jarku boju, a ako nosite boje, neka ona ide korak naprijed – neka bude nekog uzorka… Šareno je dosta popularno ove sezone i nalazi se posvuda i u svim varijantama. Iskoristite snagu boje i poigrajte se kombinacijama na način da one služe upravo vama.

Foto: Grazia UK & Madame Figaro

 

grazia uk4grazia uk7grazia uk8grazia uk12madame-figaro1madame-figaro2madame-figaro3madame-figaro4madame-figaro5madame-figaro6madame-figaro7madame-figaro8madame-figaro9madame-figaro10madame-figaro11

 

Komentari (1)

  1. nail crazy

većinom sam u crnom, ali zato uvijek nosim neke upadljive torbe, danas spremam bijelu jer je ljeto izgleda stvarno gotovo a izvlačim zelenu

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location