Username *
Password *
Remember Me

Osvojite ovo ljeto srebro i zlato u make-upu i obogatite lice plemenitim nijansama! Visoke temperature i večernji izlasci obožavaju kombinacije blještavih tekstura, pa je zabava uz šum mora najbolja prilika da pokažete svoj sjaj. Zlatne i srebrne teksture make-upa najbolje su noćne saveznice! No, ovakav stil ne treba rumenilo: orijentirajte se na sjaj šljokica na očima i usnama. Danas mnoge kozmetičke kuće nude pigmente u tubicama i teglicama koji se koriste kao suha ili mokra varijanta. Upravo one će vam pomoći da postanete prava Silver surferica! S njima se dobro slaže i bronzer, uvijek kvalitetan partner zlatne i srebrne boje. Ukoliko volite beauty igru, u ovoj kombinaciji predlažemo i olovke i maskare u tirkiznoj ili plavoj!

Foto: Ken Pao

ooo123567

 

 

Komentari (3)

  1. dunjavk

odličan makeup!

  Attachment
 
  1. Ermossa

Jako mi se sviđa taj svjetlucavi nude make up, baš fino naglašava ljepotu očiju!

  Attachment
 
  1. amarie66679

Inače je preporuka da se zlato i srebro ne kombiniraju, ali se ne bih složila da to previlo vrijedi i kod nanošenja makeupa! Divno mi izgleda ta kombinacija!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.