Username *
Password *
Remember Me

Sako je jedan strogi, odlučan kroj, no ako ga nosimo uz sportske majice i velike šilterice isti će dobiti dozu ležernosti, dokazuje modna foto-priča iz novog broja mađarskog izdanja magazina Marie Claire. Manekenka Adrienn Dencsi isprobala je suprotnosti: elegantna, oštra ramena, ali i udobne oblike koji sugeriraju pokret i akciju. I dok su neki elementi na tragu poslovne elegancije, ovdje se ipak vidi kako je lako manipulirati svakim odjevnim predmetom i uvesti ga u stil po želji. Kreacije potpisuju Saint Laurent Paris, Burberry, Louis Vuitton, Max Mara i Stella McCartney, a složila ih je, po pravilu da se suprotnosti vole, stilistica Monika Laczko. Fotografiju potpisuje poznati autor Zoltan Tombor. Kosu je radio Trevis @Hairclub, a make-up Anna Gera.

 

2

1

4

5

6

7

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Supet mi je kombinacija sako i tenke.Ovo ljeto sam si kupila bijele visoke kao starke i fuxia niske tenke.Furam ih na job u kombinaciji sa kosuljama,sakoima uskim slim hlacama.Uzivam u tim kombinacijama.Sve je puno ljetnih boja.Sakaci...

Supet mi je kombinacija sako i tenke.Ovo ljeto sam si kupila bijele visoke kao starke i fuxia niske tenke.Furam ih na job u kombinaciji sa kosuljama,sakoima uskim slim hlacama.Uzivam u tim kombinacijama.Sve je puno ljetnih boja.Sakaci fuxia,zelen,i bijeli hlace u bojama i cvjetni uzorak.

Pročitaj više
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location