Username *
Password *
Remember Me

Sve sa svime? Pa da, na prvu se tako čini. I na drugu. Zapravo i jest, kad sve zbrojimo i oduzmemo, izgledaju kao ih je voda donijela. I takvi kaotični, uzorci su postali miljenik masa. Pruge, životinjski uzorci, točke, apstraktne crtarije i stilizirano cvijeće. Ponekad sve to ide zajedno rezultira slatkim kombinacijama koje otkrivaju svu našu ljubav prema igri i modi. A moda je igra.

Zašto ne iskoristiti ovaj luckasti trend kao pozitivno promišljanje naše garderobe i kombinacija u kojima se osjećamo posebno i originalno. I baš – drukčije od drugih.

Na temelju svih tih uzoraka stvoren je trend koji posljednjih sezona dobiva na snazi, a u stranim ga modnim medijima nazivaju 'kooky'. U slobodnom prijevodu bilo bi to čudno, retro, štreberski, čedno i šareno, sve u jednom. I pomaknuto. Ali ne i seksi, barem ne na očit način. Kukice, naime, ne nose štikle. One će radije obuti Bierkenstock na suknju sa srcima. I košulju s uzorkom psića, zakopčanu do grla.

Marni je baš kooky. Kolekcija u kojoj je sklepano sve sa svime, a opet izgleda totalno simpatično. Krojevi su klasični, a uzorak dolazi do izražaja, toliko je snažan da oblik mora biti u drugom planu.

Sav taj kreativni kaos jedan je od najpopularnijih trendova jer nas stalno iskušava kako ćemo kombinirati sve sa svime a da ne bude previše? Treba to znati i treba to znati nositi. S dvije šarene stvari ne možete pogriješiti, ali već s tri pažnja, pažnja, da se uzorci ne potuku. Ako vam osjećaj ili oči kažu da vam je to too much, i crvena vam se lampica upalila, ostavite se kookyja. Uberite samo šarenu torbu.

Foto: tooklookbook, prshots

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location