Username *
Password *
Remember Me

Punk je zapalio svijet mode, pa se tako bunt pojavio i u novom editorijalu ruskog Voguea: ekipa nosi karirane košulje, zakovice, kožne jakne, crne prozirne čarape, glomazne čizme i irokez frizuru. Tatiana Cotliar i Alana Bunte u društvu kolega modela stali su pred objektiv Davida Mushegaina i prezentiraju legendarni stil čija pravila odijevanja nalažu zaobilaženje klasičnih ženstvenih elemenata i radije se priklanjaju potrganim teksturama. No, stilistica Olga Dunina poigrala se i tim smjernicama, pa na jednoj od fotografija možemo vidjeti bisernu ogrlicu u sklopu prave punk kombinacije. Doba je eklekticizma i miješanja stilova, što je za modu svakako zdravo i inovativno. Svijet mode više ne priznaje trendove kao polja za sebe, već iz vidi kao puzzle: jedan stil ulazi u drugi tako mijenja DNK stila i odjeće koju svakodnevno nosimo.

 

opWELL Mushigain-DuninaWELL Mushigain-Dunina3WELL Mushigain-Dunina4WELL Mushigain-Dunina5WELL Mushigain-Dunina6WELL Mushigain-Dunina9WELL Mushigain-Dunina10WELL Mushigain-Dunina11WELL Mushigain-Dunina12WELL Mushigain-Dunina13WELL Mushigain-Dunina14

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.