Username *
Password *
Remember Me

Jedan motiv nije dovoljan, jer to je tek uvertira u modnu priču koja na maloj površini čuva veselo društvo puno dobrih boja i ludih nijansi. Kombinacije u kojima gotovo niti jedan komad nije jednobojan, svakim danom, kako se ljeto približava, postaju sve zanimljivije. Toplo vrijeme zove nas na atraktivnu igru motivima ne samo radi manje količine garderobe koju nosimo, već i radi laganih tkanina, koje u šarenoj varijanti kombinaciji daju opuštenije lice. I naličje. 

OPasos 75Asos

Pioniri ovog mega-trenda su Dries van Noten i Marc Jacobs. Bilo da se radi o van Notenovim svilenim odijelima, ili Jacobsovim šlampavim tunikama, šareni stil u svakom pogledu otkriva razigranost i pomodnu stilsku neozbiljnost. Tu moramo spomenuti i nezaobilazne marame od gužvanog pamuka, ljeti iznimno popularne radi lakoće nošenja, te prsluke koji kombiniraju etno i futurističke ukrase. Mnoge kuće danas nude i modne dodatke koji na vrlo malim površinama stvaraju taj divan kreativni kaos, u kojemu se gužvaju svi: od animal printa do nježnih latica. I svi se lijepo slažu!

Foto: prshots

access
Accessorize

accessorize 2
Accessorize


dries van noten ss2013 10
Dries van Noten 


accessorize 3
Accessorize


marc jacobs
Marc Jacobs


asos 10
Asos


dries van noten ss2013 63
Dries van Noten

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.