Username *
Password *
Remember Me

"Resistance is futile", kao da nam poručuje model Martina Dimitrova, optočena srebrnim, kristalnim i metalnim strukturama koje oponašaju moćan štit. Na novim fotografijama ona izgleda kao Sedma od Devet koja je unaprijedila svoju takozvanu garderobu i sada se nalazi još dalje od Zemlje.

 

bg 8

 

Inspiracija futurizmom (pod utjecajem punka!) poslužila je kao glavni motiv za novi editorijal magazina Zinc, čije je fotografije napravio David Benoliel. Photoshop je koristio Christian Girotto, nakon čega je Sedma a.k.a. Martina, dobila još plastičniji izgled. Kosu i make-up radili su Eliut Tarin i Jennifer Cruz. Svi oni zaslužni su za ove vizualno vrlo snažne fotografije koje prezentiraju novi futurizam, apsolutno čist i umjetan. Modna budućnost dizajnere intrigira još od šezdesetih godina prošlog stoljeća, no danas je, uz pomoć tehnologije i novih materijala, moguće napraviti fotografije koje s realnošću imaju vrlo malo dodira, te se prije mogu svrstati u neko artističko istraživanje trendova koji bi se mogli jednoga dana uvući u ljudski život. No, za sada oni ostaju eksperimentalni projekti iz kojih nastaju ovakve posebne fotografije.

 

OP

bg11bg 1bg 2bg 3bg 4bg 5bg 7bg 9bg 12bg 13

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.