Username *
Password *
Remember Me

Crna je vječno inspirativna, a u kombinaciji s bijelom ona nam otkriva nove stilske svjetove, što dokazuju fotografije autorice Fenie Labropoulou. Ovdje model Dianne nosi odjeću bez boja, djelomično inspiriranu modom četrdesetih godina prošlog stoljeća, pa joj glavu krase šeširi s mrežicom, a silueta je nježna i ženstvena, no opet podcrtana tamnim ružem za usne, kako styling ne bi izgubio taj divan umiveni gothic moment. Još jednom ovdje je naglašen Beetlejuice utjecaj: odjeća je inspirirana stylingom Lydie koju je u legendarnoj horor komediji utjelovila Winona Ryder, a tu su i prugaste hlače, simbol lika koji je na filmu stvoren 1988. godine. Make-up na fotografijama radila je Adrianna Foutzoula, dok je kosu slagao Renos Politis.

op

blackdahliabyfenialabropoulou2blackdahliabyfenialabropoulou3blackdahliabyfenialabropoulou5blackdahliabyfenialabropoulou6blackdahliabyfenialabropoulou7blackdahliabyfenialabropoulou8blackdhaliafblackdahliabyfenialabropoulou4

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.