Username *
Password *
Remember Me

Što kažete na kombinaciju jakih boja i retro krojeva? Mi kažemo da. Tri puta. Apsolutno zavodljivi stil koji uključuje snažne nijanse i ruž u boji koralja, plus valove u kosi i senzualne štikle desio se na novim fotografijama koje je Zoltan Tombor napravio za novu talijansku Graziu. Model Nika Lauraitis šeće gradom u uskim kreacijama Miu Miu, Lanvin, Michael Kors i Fendi, zaustavlja promet i privlači pažnju.

GraziaZoltanTombor5


Poželimo uputiti se u Miami, gdje su fotografije snimljene, no bit će dovoljno, sigurni smo, odjenuti slične modele i uputiti na kavicu na suncu. Tu će nam još zatrebati i clutch u ljubičastoj boji, veliki sunčani okviri i tirkizne štikle. Jer, život je pun pigmenata, pa zašto ih ne iskoristiti u toj modnoj igri koju živimo iz dana u dan. Styling koji potpisuje Tamara Gianoglio donosi nam retro štih. Naglašeni struk i mnoštvo satena odaje stil pedesetih, a ženstveni valovi u kosi (kosu je radio Marco Testa) podsjećaju na četrdesete. Glamur je hit, pa čak i tijekom dana. Make-up u znaku koraljnih ruževa radio je Adrien Alvarado. Krasno!

GraziaZoltanTombor2GraziaZoltanTombor3GraziaZoltanTombor1GraziaZoltanTombor4GraziaZoltanTombor6GraziaZoltanTombor7GraziaZoltanTombor9GraziaZoltanTombor10

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location