Username *
Password *
Remember Me

Ova ljepotica nije za ljubljenje, već samo za gledanje – njezino lice ukrašeno je šiljcima, poručuju u magazinu "Dark Beauty", čiji je kreativni tim osmislio ovu zanimljivu beauty foto-priču. Model Alison Guglielmetti osvanula je na fotografijama optočena sjajnim, no ušiljenim detaljima kojima se, u skladu s tekućim trendovima, poigrala vizažistica Beatrice Contino.

2


- Špic je posvuda, na odjeći, cipelama i modnim detaljima, pa zašto se njime ne bismo poigrali i u make-up sekciji – poručuje autorica šminke koja se, osim šiljcima, pozabavila i pastelnim tonovima kako bi ravnoteža bila ostvarena. Blijedi make-up i opaki detalji u skladu su s futurističkom estetikom koju smo mogli vidjeti na likovima poput Borgova i sličnih faca koje nam se prijete osvajanjem našim umova. Nas je, s druge strane, osvojio ovaj neobičan make-up koji definira ljepotu na jedan drugi način, te je smješta u neoboriv i moćan punk stil. Tako vječan i jasno pozicioniran.

314671112223344

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.