Username *
Password *
Remember Me

Kad je riječ o svjetskim etno inspiracijama, na vrhu najpopularnijih je Indija. Njihove haljine od najfinije svile, nijanse od kojih zastaje dah i raskošni ukrasi predstavljaju savršeno modno igralište za brojne dizajnere koji iz sezone u sezonu imitiraju tu ljepotu i sagledavaju je iz novog stilskog kuta. Indijski simbol odijevanja, sarong, ovdje je dotjeran do savršenstva.

op


U vrijeme dok je moda opčinjena ukrašavanjem tijela kristalima, bojama i ostalim upadljivim elementima, Indija je savršena smjernica za razne kreativce. Ovu su priču u fotografijama opisali u novom broju francuskog magazina Revue De Modes, gdje manekenka Gertrud Hegelund nosi kreacije s potpisom Christopher Kane, Hermes, Saint Laurent i mnogih drugih. Stilistica Dorothea Gundtoft naglasak je stavila na luksuzne tkanine, orijentalne detalje i bogatstvo ukrasa, kako indijskom stilskom izričaju i priliči.

Fotografiju koja ističe neodoljive nijanse potpisuje Signe Vilstrup @ Tomorrow Management. Make-up je radila Anne Staunsager, a frizure Mette Thorsgaards.

FrenchRevueGertrudHegelund1FrenchRevueGertrudHegelund2FrenchRevueGertrudHegelund3FrenchRevueGertrudHegelund4FrenchRevueGertrudHegelund5FrenchRevueGertrudHegelund6FrenchRevueGertrudHegelund8

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location