Username *
Password *
Remember Me

Dokazano je da je kaput jedan onih od odjevnih komada koji trebaju zadovoljiti brojne standarde. Mora pjevati istu pjesmu kao naš stil, a opet biti potpuno prilagodljiv i nosiv. Zato nas dizajneri previše ne šokiraju, kaputi su iz zime u zimu slični, boje, ili bolje reći nijanse, su te koje igraju ulogu.

Tamno, tamnije, sivije, crnije. Više bordo, pa malo tamnozelene. Igra je skromna, ali – ide. Ove sezone, pod utjecajem trenda sedamdesetih i šezdesetih, dizajneri nam nude kaputiće kakve su nosile Twiggy i Farah Fawcett. Prvi su kraći, A kroja, a drugi dugi, vežu se u struku.

Popularan je i neuništivi vojnički stil: kaput s dvorednim kopčanjem u smeđoj ili tamnijoj nijansi zelene boje. Da izgledamo pomalo opasno, kao netko tko misli ozbiljno. Tako pojednostavljen vojnički kaput dobro se prilagođava brojnim kombinacijama, ispostavilo se da ga vole i cure i dečki, a dizajneri nude svake zime.

Pošle se zime u trendove uvukla i rasplesana pelerina, a ove sezone ona nastavlja put prema vrhu. Istina, nespretna je u nekim kombinacijama, no vrlo se lijepo snalazi u vrijeme kad nije jako hladno.

Foto: prshots i tooklookbook

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location