Username *
Password *
Remember Me

U duhu filmova koji izlaze iz svojih kinookvira, kreativnosti koja prelazi sve granice, u modnoj su se galaksiji pojavile i tkanine koje su više od tkanina.

Njihova je uloga velika, veća no ikad. One su fantastične, predivne, plešu pri svakom pokretu, naglašavaju tijelo. One su poput kipova kojima je podaren život. Zahvaljujući tehnologiji, ali i dizajnerskim umovima, materijali imaju novi smisao, dovoljni su sami po sebi.

Krojevi mogu biti najjednostavniji kada tkanina priča priču. I to je uvijek nešto snažno, bile to teksture koje pod prstima pružaju mekoću i udobnost, bile perlice koje uvjerljivo ocrtavaju oblik cvijeta.

Možemo biti morske sirene ili tek disko djevojke koje pod šarenim svjetlima reflektora žele plesati do jutra. Možemo biti djevojčica s cvijećem ili pak cura koja kao da je došla iz nekih davnih vremena... Možemo biti što god poželimo.

Foto: prshots, tooklookbookKomentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.