Username *
Password *
Remember Me

Kako izgleda kad se trend iz šezdesetih oplemeni ultra pigmentima? Sočne nijanse nalaze se na uskim krojevima ženstvene siluete, kosa je jednostavna, zalizana, a make-up električan! Predivne nove fotografije emitiraju sve to, a nastale su iz objektiva Arkana Zakharova za magazin Glow Canada.

rere cr

Divnim ulicama Floride prošetala je Rachel Alexander, u kreacijama Hermès, Rebecca Minkoff, Kate Spade i Nanette Lapore, a kombinacije je pomno složila modna urednica Juliana Schiavinatto. Kosu i make-up sredio je Tony Masciangelo.

Uz neodoljive nijanse, na fotografijama se pojavljuju i cvjetni uzorci, koje modna urednica Juliana sugerira kao idealan stilski moment za svakodnevni look. I nakit je fantastičan – veliki bomboni glume naušnice, dok su narukvice kockaste i brojne. Želite li isprobati monokromatski stil od glave do pete, još jedan sezonski hit, u Glow magazinu predlažu moćnu tirkiznu, pastelnu zelenu ili vatrenu crvenu!

GlowCanada1GlowCanada2GlowCanada3GlowCanada5GlowCanada6GlowCanada7

Komentari (2)

  1. nail crazy

kvaaaaašno *.*

  Attachment
 
  1. amarie66679

Fantastično! Obožavam boje!!!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.