Username *
Password *
Remember Me

Konačno su došli i sunčani dani, a s njima se pokrenula i rasprava o najljepšim okvirima koji će zasjeniti naš pogled. I dok su crne sunčane naočale klasik, njih niti jedna sezona ne dovodi u pitanje, okviri u bojama pojavljuju se kao trend, koji će zasigurno uskoro zaživjeti na ulicama. Osim boja, tu su i modeli čiji oblici razbijaju sve predrasude i očekivanja kad je riječ o idealnim sunčanim naočalama. Kako se stilovi modnih dodataka podudaraju, odnosno vežu uz one s modnih pista, tako su i naočale dobile novo lice – tu su pedesete, sjajne i mat nijanse, cvijeće, čipka...

riverisland
River Island

Prada, Dolce&Gabbana i Dior nude kolekcije prekrasnih modela sa zanimljivim detaljima, dok su high-street dućani više naklonjeni varijantama Ray Ban naočala, koje možemo vidjeti u raznim nijansama. Sunčane naočale već sezonama nisu samo smeđe ili crne, one su postale statement modni dodatak koji skriva pogled, a istovremeno privlači poglede.

prada cr

Nužnost zaštitnih filtera ne treba posebno naglašavati, jer svi znamo kolika je važna zaštita tijekom sunčanih dana. Zato, pri kupnji, obratite pažnju da one uistinu štite vaše oči i da su kvalitetne. Stručnjaci neprestano ponavljaju koliko je to bitno, te napominju kako dugogodišnje nošenje okvira bez zaštite može ostaviti dugotrajne posljedice. Sve o tome pročitajte ovdje.

asos 1
Asos

lux dg barocco 03 cjpg
Dolce&Gabbana

prabal gurung resort2013 8
Prabal Gurung