Poslovni minimalizam za kreativna rješenja

  Dress code se mijenja zajedno s poslovima: porastom potražnje za kreativnošću, odjeća postaje nešto ležernija, zanimljivija, no opet je ozbiljna na svoj način. Osim te doze casual stila, u ponudi poslovne odjeće lako je primijetiti još jedan smjer u kojem ona ide, a to je prilagodljivost svakom dobu dana, od jutra do večeri.

  riverisland 817
  River Island

  Tu su nezaobilazni crni i puderasti krojevi, čiji se stil u trenu mijenja uz slatku šarenu maramu ili sako u boji. Naime, cjelodnevno skakutanje po uredima i sastancima stilski ne mora biti zahtjevno, pa o tome treba voditi računa već pri samoj kupnji… Minimalistički uređeni komadi u nenametljivim nijansama i dalje su hit na tom području, no ne moraju biti dosadni. Ponekad sako ima ukrase, a suknja nosi peplum volan. Za kreativna rješenja dobro je imati zanimljivo stilsko okruženje…

  Donosimo vam pregled novih kreacija i kombinacija, u kojima ćete lako primijetiti taj odmak od strogoće i brojnih poslovnih stereotipa, iako se umiveni look svakako nazire. Poslovni je dress code uglavnom jednostavan, sastoji se od komada koji se daju vrlo lako kombinirati. Zato poneka bojica neće previše urušiti tu finu sliku. Zelena sugerira smirenje, žuta sunce, a bež je najprirodnija od prirodnih. One su vaš adut želite li u svoj poslovni look ubaciti malo kolorita. A torba? Narančasta, kao zastupnica energičnog stila pregovaranja.

  riverisland 81
  River Island

  op4
  Dolce&Gabbana

  warehouse 6273r
  Warehouse

  warehouse r
  Warehouse