Username *
Password *
Remember Me

BBB. Jeste li u klubu navijačica za svijetle i puderaste nijanse koje su iznad mode i izvan trendova, te su ujedno u samom srcu klasike? Da, one su karta za modnu utakmicu u kojoj uvijek pobjeđuje - stil. U pobjedničkom timu su sami "majstori": Prada, Paule Ka, Jil Sander, Louis Vuitton, Sportmax, Lanvin, Zadig & Voltaire, Dior, Mulberry, Michael Kors i Saint Laurent. Svi oni novu sezonu otvaraju najnježnijim teksturama blijedih nijansi, koje u svakom kroju očitavaju "light" varijantu.

op

Odličnu ekipu skupio je stilist Teddy Czopp, a sve ih ovjekovječio fotograf Honer Akrawi. Na fotografijama za novu Graziu pastelne i bijele kreacije nosi lijepa Cora Keegan. Stil je upečatljiv, iako u bazi vrlo jednostavan i nosiv. Čak je i make-up simple&chic: radio ga je Tatsu Yamanaka, dok je kosu uređivao Mathieu Guignaudeau.

Ovaj stil savršen je u svakom trenutku: umiven i uredan, otkriva modnu ljubav prema tom divnom minimalizmu koji nikad ne silazi s liste top trendova.

CoraKeeganGrazia2CoraKeeganGrazia3CoraKeeganGrazia4CoraKeeganGrazia5CoraKeeganGrazia7CoraKeeganGrazia8CoraKeeganGrazia9CoraKeeganGrazia10CoraKeeganGrazia11CoraKeeganGrazia12CoraKeeganGrazia13CoraKeeganGrazia14CoraKeeganGrazia15CoraKeeganGrazia16CoraKeeganGrazia17CoraKeeganGrazia18CoraKeeganGrazia19CoraKeeganGrazia20CoraKeeganGrazia21CoraKeeganGrazia1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location