Username *
Password *
Remember Me

Haute couture haljine obično gledamo na profesionalnim modelima, jer to nije kategorija koja se treba prilagoditi raznim tipovima karaktera i figura. Ti krojevi nastali su u nekom drugom kreativnom svijetu. No, Tim Walker, legenda među fotografima koja uvijek traži neke nove načine vizualnog izražavanja (njegove su scene kao iz bajke ili neke još neispričane priče), snimio je za novi W magazin "obične" ljude (plus nekoliko modela).

op

Pred njegovim su objektivom kreacije visoke mode isprobali: Cara Delevingne, Jessie Good, Sylvester Ulv Henriksen, Otis Azagury-Partridge, Adwoah Aboah, Ashley Williams, Lucy Birley, Izzy Good, Charlie Casey-Hayford, Claudia Sinclair, Cosmo MadDonald, Jermaine Gallacher i Suren Seneviratne. Nitko od njih u ovim ekskluzivnim hand-made kreacijama ne izgleda "obično". Figuri one daju jedan vilinski koncept, koji ih pretvara u čudesne likove okružene unikatnim teksturama. Opet se tu vidi taj umjetnički modni moment, koji je važniji od naše siluete, čini je drugačijom, mijenja je i modelira po želji dizajnera. Da, to je prava Haute couture.

Kosu se radio Malcolm Edwards, a make-up Val Garland.

W-Magazine Couture-Attitude 02W-Magazine Couture-Attitude 03W-Magazine Couture-Attitude 04W-Magazine Couture-Attitude 05W-Magazine Couture-Attitude 06W-Magazine Couture-Attitude 07W-Magazine Couture-Attitude 08W-Magazine Couture-Attitude 09W-Magazine Couture-Attitude 10W-Magazine Couture-Attitude 11W-Magazine Couture-Attitude 12W-Magazine Couture-Attitude 13

Komentari (3)

  1. Slađa

Diorova haljina ( druga slika) mi se ne cini nesto sto se moze nositi ali ipak su je mnoge nosile, i uz to imale problema.. (:

  Attachment
 
  1. Carrie

je to je bila ona fora kad se jennifer lawrence na nekoj dodjeli kao raspala haljina, ta diorova, al to je bio super trik jer je haljina spojena u vise slojeva tom nekom prozirnom tkaninom. svaka cast na "drami", svi su je skuzili, al ta jennifer...

je to je bila ona fora kad se jennifer lawrence na nekoj dodjeli kao raspala haljina, ta diorova, al to je bio super trik jer je haljina spojena u vise slojeva tom nekom prozirnom tkaninom. svaka cast na "drami", svi su je skuzili, al ta jennifer lawrence stalno pada na dodjelama kaj ne???

Pročitaj više
  Attachment
 
  1. Slađa    Carrie

upravo ta (: cura se malo pogubila heheh, niko nije skontao da ima prozirna tkanina, pa su se i oni svi pogubili, ali prije nosenja trebaju valjda znati sta ce nositi, to mi je bilo malo cudno!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.