Username *
Password *
Remember Me

Sve više žena odlučuje se na trajno uvijanje trepavica, koje se po novom radi na način da klijentica može imati i otvorene oči. U samo dvadeset minuta trepavice dobiju uvijeni izgled, koji traje oko mjesec dana. - Proces je vrlo jednostavan. Prvo uklonimo šminku s očiju, zatim na trepavice stavljamo lagane klipse u kojima se nalazi kemikalija. Nakon sedam minuta klipsu skidamo, trepavice isperemo vodom i spremni smo za drugu fazu. Ponovno stavljamo klipse, no sada nanosimo fiksator koji također držimo sedam minuta -  priča Ana Kuštre iz zagrebačkog salona ljepote Anel. - Cijena minivala trepavica je 100 kuna, a 120 kn ukoliko želite i bojanje koje se radi prije uvijanja - .

op

- Minival mogu koristiti svi, jer kemikalija ne dolazi do oka, ono je sto posto zaštićeno. Ne dolazi ni do kože na očima. Trepavice nakon tretmana djeluju gušće, lijepo su uvijene i treba vam manje maskare da biste ih istaknuli. Ovaj je tretman dobio na popularnosti upravo zato što je kratak, cijena nije ekstremna i potpuno je bezopasan - .

Oko djeluje otvorenije i ljepše, a sam je tretman idealan i uoči ljeta, naročito prije godišnjeg odmora kad bismo se u pravilu željele manje šminkati. Ako pak imate osjetljive oči i rijetko koja maskara vam odgovara, bojanje i minival su također idealan način da zaobiđete šminkanje oka jer trepavice same po sebi djeluju našminkano u svakom trenutku. Tretman je idealan i ako imate neko važno događanje poput svadbe.

eyelashcurl laroshe.seeyelash perm

Foto: prshots / laroshe.se

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

konačno da netko o ovo piše mi smo bar 10 godina pružali taj tretman u salonu kao uslugu, danas radimo edukaciju Know How

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location