Username *
Password *
Remember Me

Kako pobijediti modnu uštogljenost i robovanje trendovima? Jednostavno: sastojci za stilsku opuštenost su lepršava haljina, ravne cipele ili japanke, šlampava majica, duge ogrlice, tona narukvica, a dobrodošla je i šarena marama oko vrata. Možete tome dodati i dobro rasploženje plus razmišljanje o dugom, sunčanom odmoru...

op blumarine

Blumarine / summer 2013

Šlag na tortu u ovom su slučaju duge naušnice od sitnih perlica. Tanke končane narukvice također možete uvrstiti u ovu stilsku recepturu, naročito ako su u raznim bojama. Dobro raspoloženje emitira cvjetni uzorak, naglašenih zelenkastih nijansi, uz pomoć veselih crvenih i ružičastih pigmenata. Hipi je u duši stil za opuštanje, stil kojeg volimo radi fluidnih krojeva i modnih elemenata koji nas ne sputavaju ni u kojoj mjeri. Uvijek je moderan, ne silazi s naših top polica. A ako volite ženstvenost, možete je prakticirati i kroz hipi stil: nježne nijanse i svilene tunike ovdje su vaš adut.

etro ss2013 1
Etro / summer 2013

asosAsos

houseoffraser 7House of Fraser

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.