Username *
Password *
Remember Me

Atmosfera osamdesetih i vrijeme nastanka legendarnog power-dressinga, kad su žene u odijelima šahovski mudrim potezima krenule u osvajanje poslovnog svijeta, tema je još jednog super editorijala. Bilo je to doba jastučića na ramenima, raskošne kose i dijamantnih naušnica. A takve su bile i ogrlice.

op

Sada nas u to vrijeme vraća novi editorijal iz ruskog Elle-a, moćnim fotografijama Nikolaya Biryukova. Radi se o odjeći koja je inspirirana odijelima i klasičnim košuljama, bazira se na tkaninama bez boje, a dojam je luksuzan, jer ona uvijek pobjeđuje, a u tome joj pomaže i monokromatski styling. Make-up potpisuje Andrey Shilkov @ YSL Beaute, a frizure Katarina Kochik.

nikolay-biryukov-elle-russia1nikolay-biryukov-elle-russia2nikolay-biryukov-elle-russia3nikolay-biryukov-elle-russia5nikolay-biryukov-elle-russia6nikolay-biryukov-elle-russia7nikolay-biryukov-elle-russia8

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.