Username *
Password *
Remember Me

Nakon koloristički bombastičnog ljeta u kojem smo sjali poput neonke, jesen nam donosi zagasite, ali predivne nijanse safira, smaragda, rubina i jantara.

Dizajneri predlažu da se pojavite u jednoj od tih nijansi “od glave do pete“, a mnogi ih vide i kao zamjenu za crnu. Ako je crna ipak vaša najveća ljubav, stilisti se zalažu za to da u ovom trendu uživate kroz modne dodatke.

Tamne nijanse vole baršun, saten, svilu i najfiniju kožu, a sve zajedno odaje dojam pravog glamura koji se s piste vrlo elegantno preselio na ulice.

Već nakon nekoliko treptaja jasno je da u tamnim nijansama dragulja izgledamo uređenije nego što zapravo jesmo. Kao da sama boja poludragog kamenja odjeći koju nosimo daje na cijeni.

Krojevi su konkretni, jednostavniji, s ponekim dodatkom krzna ili perja, što dizajneri vide isključivo u večernjem izdanju. Za dnevno ili poslovno izdanje idealno je odijelo od tvida tamne nijanse safira ili rubina, s naušnicama od, primjerice, jantara. Za pobjednički dan u uredu.

Ove divne boje lijepo možemo uklopiti i u dnevni i u večernji stil. To što su diskretne daje im pravo da se svrstaju i u klasike, što znači da se ti tamni komadi, ako su jednostavnije krojeni, svake jeseni mogu uklopiti u novu sezonu.

Foto: tooklookbook, prshots

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location