Username *
Password *
Remember Me

…znaju nas oduševiti u svakom trenutku. Dok slažemo kombinaciju, kad se ovlaš pogledamo na ogledalo, kad stavimo ruke na stol, kad primimo čašu, kad na zglobu zabljesne nešto posebno. Nakit je mnogo više od modnog accessoiresa, on je onaj pozitivan osjećaj koji nas obuzme kad na sebe stavimo omiljeni komad, on je ona škakljiva sigurnost koju najednom osjetimo kad se ukrasimo na nama najpoželjniji način.

access1
Accessorize

To su sjajne teksture, ukrasni elementi koji nam dopuštaju da se poigramo stilom i da se izrazimo – modno. Jer, ako je moda, odnosno sve ono što stavimo na sebe, komunikacija s okolinom, a sociolozi i psiholozi kažu da jest, onda neka ta poruka bude sjajna, ponekad glamurozna, ponekad šarena, no u svakom slučaju pozitivna. Novi nakit u kojem ćemo uživati ove proljetne sezone svakako ide u tom smjeru. Kad ga gledamo, u mislima se roje ideje o izlascima, ideje o kreativnoj igri, ideje o miješanju omiljenih stilova, ali i otkrivanju novih. Jer, stil je živ, on se razvija dok god imamo interes za modu, i ako mu pristupimo inovativno, moći ćemo izmišljati njegova pravila. I onda je to to – mi nosimo nakit, a ne on nas.

Foto: prshots

NEW YORKER 11a
New Yorker
 marni ss2013 3lanvin 4
Lanvin i Marni
access2
Accessorize
NEW YORKER 1 cr
New Yorker (gore i dolje)
NEW YORKER 9b

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.