Username *
Password *
Remember Me

Francusku glumicu Catherine Deneuve oduvijek prati imidž modne ikone, ne samo da je bila dugogodišnja muza dizajnera Yves Saint Laurenta, već je bila i ostala prava dama klasičnog stila koji i danas oduševljava brojne dizajnere, stiliste i vizažiste. Kao na primjer ekipu iz američkog Elle-a koji su pred objektivom Catherine Servel ovjekovječili modernu varijantu te francuske kraljice stila.

heidi-mount-elle-catherine-servel5

Plavuša Heidi Mount igra njezinu novu stilsku ulogu i nosi kreacije Balmain, Giorgio Armani, Chanel, Prada, Versace i Carolina Herrera. Svi ovi dizajneri plasirali su kolekcije koje možemo nazvati glamuroznima i elegantnima, te emitiraju eklektičan stil za novi milenij. Stilistica Lori Goldstein apsolutno je oduševljena novim modnim momentima koji dopuštaju mnogo retro elemenata, a krajnji rezultat je atraktivan i zabavan, iako ima mnogo klasičnih nota. Tu su kaputi, odijela, op-art motivi, velike sunčane naočale, te mnogo ukrasa u kosi. Dama ostaje dama, no voli se ukrašavati, mnogo više nego prije. Na fotografijama je očita i simpatija prema šezdesetima, dekadi koja je ove sezone među najpopularnijima.

heidi-mount-elle-catherine-servel1heidi-mount-elle-catherine-servel2heidi-mount-elle-catherine-servel3heidi-mount-elle-catherine-servel4heidi-mount-elle-catherine-servel6heidi-mount-elle-catherine-servel7heidi-mount-elle-catherine-servel8heidi-mount-elle-catherine-servel9heidi-mount-elle-catherine-servel10heidi-mount-elle-catherine-servel11

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location