Username *
Password *
Remember Me

Visoki struk žarišna je stilska točka nekih od trendova ove sezone, pa su se njime poigrali u novom turskom Vogueu. Lijepa Ilse de Boer demonstrira najatraktivnije suknje, remenje i hlače koje sve redom naglasak stavljaju upravo na centar figure. Vrijeme je da izvadite svoje remenje ukrašeno kamenčićima i slovima raznih brandova, te zagrlite retro stil.

ilse-de-boer-vogue-turkey3

Ovdje se radi o, ističu u Vogueu, inspiraciji devedesetima. U to je vrijeme jedan od popularnih modnih dodataka bio i remen s masivnim zlatnim slovima modne kuće Moschino, na kojeg zasigurno možete nabasati u second hand dućanima kod nas, a i vani.

Na fotografijama autora Umita Savacija možete vidjeti kreacije dizajnera koji štuju devedesete: Maison Martin Margiela, BCBG, Topshop, Levi's i H&M. Veliki hit sezone su i kratka majica i grudnjak koji je postao korzet, a isplivali su na scenu zajedno sa ostalim stilovima koji ističu struk kao pravo mjesto modnog manevriranja. Styling potpisuje Naz Bileydi, frizure Ferit Belli, a make-up Hakan Kultur.

ilse-de-boer-vogue-turkey1ilse-de-boer-vogue-turkey2ilse-de-boer-vogue-turkey4ilse-de-boer-vogue-turkey5ilse-de-boer-vogue-turkey6ilse-de-boer-vogue-turkey7ilse-de-boer-vogue-turkey8ilse-de-boer-vogue-turkey9

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location