Username *
Password *
Remember Me

Bilo je to vrijeme optimizma i hedonizma. U šezdesetima se svijet konačno počeo oporavljati od posljedica 2. Svjetskog rata, a moda je postala kratka i slatka – minice, boje, velike naočale, pruge, pozitiva. London je postao centar mode, istina, ostao je to i do danas, no revolucija koja se tamo desila u ono vrijeme zarazila je cijeli svijet, te ostala kao jedna od najvažnijih modnih promjena do danas. No, bio je tu i inovativan make-up stil.

2

Stilistica i It girl Giovanna Battaglia poznaje trend u dušu: za W magazin osmislila je stylinge koji neodoljivo podsjećaju na ono doba i nalažu nam nošenje tih divnih krojeva koji su u šezdesetima bili revolucionarni i novi, dok danas zastupaju – hedonizam i optimizam, baš ono što je popularno. Zapravo, hedonizam je popularan, a optimizam poželjan i uvijek dobrodošao, pa makar i u našoj garderobi, koji bi se trebao onda nastaniti i u našim umovima.

Jer, moda je govor tijela, pokretač naših ideja. U to ime fotografije je napravio Tom Munro, a nove kreacije odjenule su lijepe manekenke Julia Stegner, Alana Zimmer i Kasia Struss. Retro frizure napravio je Diego Da Silva, a divan make-up potpisuje Maud Laceppe.

3415711

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location