Username *
Password *
Remember Me

Ok, i dalje sanjarimo o sunčanim danima i proljetnoj sezoni, pa vam donosimo predivne fotografije koje je za engleski Harper's Bazaar / ožujak 2013. snimio Mel Bles. Model Amanda Hendrik izaziva nas na zavodljivu beauty igru: nosi sjenila i ruževe u bojama proljeća, a njezina blijeda put dodatno naglašava pigmentaciju istih.

3

Kako se našminkati u bojama, a da bismo istaknuli ljepotu? Stilistica i vizažistica Sophie Forte predlaže nošenje ljubičaste maskare i lavanda sjenila uz usne boje koralja, ali i zelenu olovku na očima u kombinaciji s ružem boje crnog vina.

Vidjet ćete da je rumenilo ovdje apsolutno zapostavljeno, naglasak je na očima i usnama istovremeno, i to je dovoljno želite li postići lijepi make-up u ovom stilu. Teksture nisu sjajne, štoviše, one nose matirani izgled, a nove su make-up kolekcije za ovo proljeće prepune takvih tekstura pa ovako nešto kod kuće neće biti problem postići. Poigrajte se ovakvim kombinacijama i u tom slučaju pojednostavite frizuru. Neka lice bude centar vašeg stylinga.

1245

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location