Username *
Password *
Remember Me

Glazbeni album "Like a virgin", na kojem se nalazi i pjesma "Material girl", objavljen je 1984. godine. Madonna, tada na početku karijere, no već nadaleko poznata, bila je apsolutna sljedbenica trenda koji je u osamdesetima bio hit – čipka, raščupani minival, mrežaste čarape, puno bižuterije, seksi grudnjaci i male kožne jakne.

OP

Znala je da bez dobrog stylinga to nije to. Vizionarka. Danas je upravo taj stil koji je opjevala kao "Material girl" (a danas je to ime njezine modne linije) jedan od prepoznatljivih, baš kao što su to, primjerice, zlatni uvojci Marilyn Monroe ili bijelo odijelo s trapezicama Elvisa Presleya.

Stil slavne pjevačice oduševljava mnoge stiliste, a među njima je i Renu Kayshap koji je za novi broj nizozemskog Glamoura odjenuo manekenku Nimue Smit u retro modele iz osamdesetih. Kosu joj je raščupala Irena Ruben, a make-up osmislila Suzanne Verbreek. Nimue na novim fotografijama odlično imitira Madonnu, čiji je izgled, iako jako retro, zapravo danas vrlo moderan jer privlači pažnju, beskompromisan je i ima priču. Lijepa manekenka stala je pred objektiv Philipa Richesa i pokazala pokrete.

Glamour-Madonna1Glamour-Madonna2Glamour-Madonna3Glamour-Madonna4Glamour-Madonna5Glamour-Madonna6Glamour-Madonna7Glamour-Madonna8

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Odlične su mi fotke i make up.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location