Username *
Password *
Remember Me

Novi indijski Vogue obradio je beauty temu prekrasnih tonova – crvenih i ružičastih nijansi. A pošto smo u veljači, zovemo ga "make-up za zaljubljene", iako je savršen i za solo cure jer naglašava ljepotu i privlači poglede!

3

Dakle, šminka ovog tipa, kad su naglašene i oči i usne, velik je izazov za mnoge od nas, jer ne samo da zahtijeva brdo tih divnih tekstura i uživancije u šminkanju, već i lice uokviruje na najglamurozniji mogući način. Ovdje je naglasak na dvije fantastične boje: crvenu i ružičastu, odnosno nijansu fuksije. Te dvije krasotice možete nositi i zajedno, naročito kad je riječ o usnama – vizažistica Dimitra Altani predlaže prvo nanijeti crveni ruž na cijele usne, a nakon toga u sredinu nanijeti boju fuksije. Na taj način usne će dobit vizualno na volumenu, te dati licu poseban izgled. - A možete i donju usnu obojati u crveno, a gornju u rozo - .

Ružičasto je, pak, sjenilo, nešto zahtjevnija opcija. Nakon što ste je stavili na cijeli kapak, svakako potegnite i liniju tušem kako bi oko dobilo dinamiku. Ružičasti smokey idealan je uz nijanse ljubičaste, naravno svijetlije idu na unutarnji dio oka i na liniju ispod obrve, a tamnije prema van… Styling potpisuje Priyanka Kapadia, fotografiju Suresh Natarajan, make-up i frizure Dimitra Altani, a nokte Khar.

op4vcvc2

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.