Username *
Password *
Remember Me

Činjenica je da je moda u novom mileniju apsolutno zaljubljena u retro trendove, a kako ćemo ih kombinirati, ostaje na nama, odnosno na našoj osobnoj inspiraciji i preferencijama. No, ipak, jedan od trendova uporno nam se postavlja među vodeće, a to su pedesete, moda s polovice prošlog stoljeća, vrijeme kad su cure nosile suknje, a dečki baseball jakne.

asos 33
Asos

Danas nam o tome svjedoče brojni filmovi čije je događanje smješteno u to doba, zatim muzički spotovi s pjevačicama koje izgledaju kao prave retro dive, ali i modni online i tiskovni magazini, kolekcije, kampanje… Uglavnom, sve što nudi neku inspiraciju, stilski je savršeno dotjerano, smješteno u neki vremenski kontekst i iz toga možemo svašta lijepoga naučiti. Ne samo vidjeti. Dakle, te krasne stilske pedesete. I nova ih sezona voli. Ova koja nam se sigurnim ženstvenim korakom lijepo približava… Već je početak veljače, od proljeća nas dijeli samo mjesec i pol, a od toplog vremena možda još i manje!

Haljine i suknje naglašavaju struk, cipele su kitten-heel, u špic, marama je na glavi, svezana u finu mašnu, a nakit je biserni, decentan. Boje su vedre, motivi cvjetni, ponekad skromni. Nova sezona bit će u znaku retromanije, a pedesete su u samom vrhu trendova. Slatko, jako slatko!

Foto: prshots

asos 71
Asos

asos 75
Asos

eucalyptus 92
Eucalyptus

 

 


Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location