Username *
Password *
Remember Me

Jedna je crna, druga je bijela. Zajedno tvore jin&jang, stilsku ravnotežu savršenih tekstura, mekih linija i bajkovitih kreacija kojima ne treba boja da bi nas oduševile. Crna i bijela ovdje definitivno pokazuju svoje dramatično lice...

ooopp

Novi Vogue Korea godinu počinje modnom pričom inspiriranom Labuđim jezerom, legendarnim baletom Petra Iljiča Čajkovskog, koji je svoju slavnu filmsku verziju dobio prije dvije godine s prekrasnom Natalie Portman u glavnoj ulozi za što je nagrađena i Oscarom. Prekrasan balet neiscrpna je inspiracija ne samo zbog svoje ljepote plesa i glazbe, već i radi kostima, koji su istovremeno ženstveni i moćni, ali i romantični te naglašavaju gracioznost pokreta u svakom momentu.

Nova priča u Vogueu prikazuje modele Ji Hye Park i Sung Hee, dok styling potpisuje Lee Ji-ah. Fotografije koje dočaravaju atmosferu novih balerina napravio je Lee Gun-Ho. Scene nose i dramatičnu notu, baš kao što se na kreacijama događa jednako atraktivna igra tekstura, a nježan til izmjenjuje se s putenim satenom, perjem i drugim ekskluzivnim materijalima.

12456891112

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location