Username *
Password *
Remember Me

Novi francuski Numéro slavi stil popularne pjevačice Debbie Harry a.k.a. Blondie, koja je žarila i palila svjetskom glazbenom scenom tijekom sedamdesetih i kasnije, a danas plešemo na njezine hitove Heart of glass, Sunday girl, Call me, Maria…

1

Zvijezda modnoga neba postala je ubrzo nakon što je njezina karijera krenula uzlaznom putanjom, a stil koji je njegovala prije tridesetak godina i danas "drži vodu". Sjajne tajice, uski sakoi koji otkrivaju dekolte i bijela kosa svakako su elementi koje je Blondie ukucala u modnu povijest do te mjere da nas svi oni zajedno podsjećaju baš na nju.

Fotografi Warren du Preez i Nick Thorton Jones predstavljaju novu Blondie za 2013. godinu. Jednako glamuroznu, seksi i zavodljivu. Make-up je snažan, pršti od sjaja i glamura. U njezinoj "koži" ovoga puta našla se manekenka Edita Vilkeviciute te odlično utjelovila pjevačicu čija se karijera nastavila i u novom mileniju.

Stilist Franck Benhamou njezin je stil shvatio kao mješavinu uskih krojeva i metalik tekstura, idealnu za izlaske, noćne avanture i obilazak omiljenih disko klubova kojima je veliki podij centralno mjesto uživanja u glazbi.

2345678911

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Aw, aw, awesome!!!!!!

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Prezgodna je :O

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location