Neke nove kaubojke

  Acne, Isabel Marant, Hedi Slimane za Saint Laurent Paris, Jimmy Choo i Balmain samo su neka od imena koja godinu u koju smo upravo kročili vide u znaku, među ostalom, i – nekih novih kaubojki.

  op    Acne ljeto 2013

  Acne predlaže avangardne šešire od prozirne plastike, Hedi je novu Calamity Jane odjenuo kao ljubiteljicu hipi kulture, Isabel Marant nudi kožne suknje u nijansama pijeska, a Olivier Rousteing za Balmain opasne cure vidi u super seksi štiklama od jute.

  Ova godina vidjet će mnoge zanimljive trendove, a naročito mješavine istih. Naime, kaubojski i hipi stil, koje je Hedi spojio u svojoj prvoj kolekciji za kuću Saint Laurent Paris, zapravo imaju mnogo toga zajedničkog – ne samo da izvlače iz ropotarnice mode smjernice koje je pokojni Yves lansirao u sedamdesetima i time zauvijek pokazao put modnim trendovima, već oba uspješno zagovaraju pokret i slobodu, te definiraju ženstvenost na prirodan i nosiv način.

  A kako se kombiniraju? Čizme nalik na kaubojke savršeno će izgledati uz lepršave haljine sa uzorkom ili volanima, sakoe sa šljokicama i skinny traperice, dok će šešir sačuvati svaki pogled od UV zraka na najsenzualniji način… Nijanse pijeska koje ovaj stil nosi prekrasno izgledaju uz tamniju put, te naglašavaju prirodnu ljepotu kože i kose.

  saint laurent paris ss 2013 1Hedi Slimane za Saint Laurent Paris

  balmain ss2013 1 Štikle gore Balmain, dolje Barbara Bui
  barbara bui ss2013 2
  barbara bui ss2013 64 Čizme Barbara Bui

  louis vuitton resort2013 20 Rukavice Louis Vuitton