Username *
Password *
Remember Me

Kad se sport zaljubi u glamur, nastaje fantastična eksplozija boja i krojeva, a tek kad je pod utjecajem devedesetih i pjevačkih zvijezda poput Neneh Cherry i Soul II Soul, priča dobiva jednu sasvim cool retro dimenziju.

op

Ovoga puta za portal Fashion gone rogue povijest su reinterpretirali fotograf Tim Ashton i stilistica Monigue Moynihan. U aktivnim pozama modeli Melissa Bell i Katherine Webster pokazuju svu udobnost sportsko-glamuroznih krojeva, noseći šarene kreacije iz aktualnih kolekcija modnih kuća Just Cavalli, Adidas Originals x Jeremy Scott, Ksubi, Nike...

Očita je nezaobilazna povezanost ovih retro trendova sa svijetom glazbe, koji je u ono vrijeme popularizirao nošenje tenisica, ali i utjecao na njihov dizajn. Trebalo je u nečemu plesati, nečemu udobnom, a bolje da su to neke neobične tenisice u bojama, nego jednostavni modeli kakve viđamo posvuda. I naušnice su posebne - zlatni ringovi imaju velike dimenzije, kičasti su i neodoljivi.

Kosa je na fotografijama apsolutni hit - repove im je omotao Luke Davis, a i divan make-up osmislila Desiree Wise. Da bi atmosfera bila potpuna, tu je i legendarni kazetofon boomboox, koji je u devedesetima bio neizostavni modni dodatak svakog repera koji je imalo držao do sebe. Bila je to upadljiva, bučna i moćna stvarčica. Baš kao što su to bili i ovi krojevi.

game1game2game3game4game5game6game7game8game9game10game12game

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.