Username *
Password *
Remember Me

Ove tri ljepotice zastupaju prosinac u modnoj sferi kojom se ovih dana krećemo s posebnom ljubavlju. Neki će reći – pa kud je prije došao kraj godine??? A neki – jupi, konačno mogu nositi onu zlatnu haljinu koja nikako da izađe iz ormara…

1369
What's about town

I jedni i drugi su u pravu. Činjenica je da vrijeme leti i zato je bolje da nosimo ono što vrijedi i ono što nas raduje. Jer, što će nam sve te ljepote koje se kriju u našoj garderobi, ako u njima ne uživamo. Doslovno. Odjenemo nešto krasno i izađemo na piće. Uživajmo u životu, jer sa osmjehom na licu sve je ljepše, a zlatne i crvene čestice u tome su nam apsolutno savršene partnerice. Baš kao i najbolje frendice s kojima se smijemo od srca.

A crna? Ah, zakon koji ne poznaje kompromise, njoj se klanjamo, dakako. Možemo je nositi i s crvenom i sa zlatnom. U društvu tih nijansi ponaša se divno, pruža nam sigurnost, a opet naglašava ekskluzivnost i eleganciju, baš onoliko koliko je trebamo. U pravom je trenutku na pravom mjestu i nikad nije dosadna.

U našoj gustoj galeriji, s više od sto fotografija, nalaze se prelijepi modeli za ovo doba godine, a i za inače – kad vam treba stilsko pojačanje i/ili inspiracija.

op
Oscar de la Renta

oscar de la renta
Oscar de la Renta

Marks Spencer
Marks&Spencer

Foto: prshots